Powered by Jitbit .Net Forum free trial version. dismiss

HomeGeneral

General issues

Error with "File not found" with multiOTP Messages in this topic - RSS

S_CFasold
S_CFasold
Posts: 3


25 days ago
S_CFasold
S_CFasold
Posts: 3
Hello everybody,

I am having a hard time to get TekRadius working with MultiOTP...
What have I done:
Installed multiIIOTP and it works so far correctly.
Then I have installed TekRadius (with SQlite) and then configured it to use multiOTP following the Wiki of multiOTP (fixing the typo of the directory in the process ;-) ).
But every time Tekradius tries to check an OTP I get this error:


27.12.2018 19:03:45.588 - RadAuth req. from : 127.0.0.1:55912 [UDP]

Size : 47 / 47
Identifier : 4
Attributes :

NAS-IP-Address = 127.0.0.1
User-Name = juhtdsw

27.12.2018 19:03:45.588 - Authentication query for user 'juhtdsw'; SELECT Attribute, Val from Users where UserName = 'juhtdsw' and AttrType = 0

27.12.2018 19:03:45.588 - PAP Authentication commencing for user 'juhtdsw'

27.12.2018 19:03:45.588 - External executable: c:\multiotp\multiotp.exe, Parameters: juhtdsw 4512294964

27.12.2018 19:03:45.588 - External execution has failed. The system cannot find the file specified

27.12.2018 19:03:45.588 - Authorization query for user 'juhtdsw'; SELECT Count(*) from Users where UserName = 'default'

27.12.2018 19:03:45.588 - Authentication failed for user 'juhtdsw'. External executable returned negative response.


If I run the "c:\multiotp\multiotp.exe" in an CMD window, it works fine:

C:\Users\Administrator>c:\multiotp\multiotp.exe
multiOTP 5.4.0.1 (2018-09-14), running with PHP 7.1.22 (CLI mode)
(c) 2010-2018 SysCo systemes de communication sa
http://www.multiOTP.net (you can try the [Donate] button ;-)

Not enough parameters, type multiotp -help for information about the options.
Reply-Message := "ERROR: At least one parameter is missing"

C:\Users\Administrator>



Does hopefully anybody have an idea what goes wrong here?
I really need to get this working ;-)

Thanks a lot in advance for any help!

Best regards,

Chris
0 link
Admin
Admin
Administrator
Posts: 4859


25 days ago
Admin
Admin
Administrator
Posts: 4859
Hi,

Which version of TekRADIUS do you use?

Best regards,

Yasin KAPLAN
0 link
S_CFasold
S_CFasold
Posts: 3


25 days ago
S_CFasold
S_CFasold
Posts: 3
Hello Yasin,

thanks a lot for your quick reply smile
I have this version running:
TekRADIUS LT
Version 5.4.4.33

Again thanks!

Best regards,

Chris
0 link
Admin
Admin
Administrator
Posts: 4859


25 days ago
Admin
Admin
Administrator
Posts: 4859
Please update .exe files under TekRADIUS application directory with the ones in

https://www.kaplansoft.com/tekradius/release/TekRADIUSLT-Update.zip

and try again.
0 link
S_CFasold
S_CFasold
Posts: 3


24 days ago
S_CFasold
S_CFasold
Posts: 3
Hello Yasin,

thanks SO much for the new file, it works like a charm now :-)

Again THANKS and have a good year 2019!

Best regards,

Chris
0 link
Admin
Admin
Administrator
Posts: 4859


24 days ago
Admin
Admin
Administrator
Posts: 4859
You welcome
0 link






Powered by Jitbit Forum 8.3.8.0 © 2006-2013 Jitbit Software